ActueelBijgewerkt op zaterdag 29 oktober 2016

Winterprogramma 2017

  • Sneeuwwandelen/langlaufen: Onze gîte is een prima uitvalsbasis om zelfstandig, tochten op sneeuwschoenen of langlaufski’s te maken. Ver weg van alle drukte en stress van een skidorp, of skipistes loop je door een verstild winters landschap. De mensen die  je onderweg tegenkomt zijn waarschijnlijk op een hand te tellen. De sneeuwschoenen kunnen bij de voordeur ondergedaan worden en dan hup de bergen in. Wij hebben enkele eenvoudige wandelingen op papier gezet. Deze wandelingen zijn ook met een GPS te lopen. De route kunt u bij ons downloaden. Een GPS hebben wij voor je  beschikbaar. Om verdwalen te voorkomen en voor nog meer veiligheid bieden wij de mogelijkheid aan om bij ons een GPS-tracker te huren (20,=) Met de tracker kunnen wij op de computer zien waar je bent. In huis hebben we ook diverse gidsjes over sneeuwschoenwandelingen. De gidsjes kunnen prima dienen bij het voorbereiden en uitzetten van een tocht. Sneeuwschoenen kunt u bij ons huren. Hou je van zwieren en zwaaien op de skipistes dan zijn de grote skigebieden van Serre Chevalier, Risoul/Vars of Puy St.Vincent/Pelvoux op 15 – 30 minuten autorijden van Champcella.

Mountainbikevakanties vanuit la Bergerie;

  • Mountainbikeprogramma 2017: Ons programma voor het volgende jaar is sinds een paar dagen on-line. Enkele weken zijn al vol. We hebben enkele nieuwe tochten aan ons aanbod toegevoegd. Kijk voor meer info op onze site bij de bikepagina.

Wandelen vanuit “La Bergerie”;

  • Goed het duurt nog even voordat we de wandelschoenen weer tevoorschijn kunnen toveren maar we zijn al volop bezig met het uitwerken en maken van nieuwe wandelroutes.
  • Dormillouse: Wij bieden in ons wandelprogramma altijd de mogelijkheid aan om een korte trektocht naar de berghut in Dormillouse te maken. Van deze mogelijkheid wordt veel gebruik gemaakt. En niet ten onrechte…..de tocht en de overnachting in Dormillouse zijn echt zeer bijzonder.

Racefietsen;

  • Voor de wielerfan is er in 2017 bij ons veel te beleven. De Tour de France is drie dagen zeer dicht in de buurt. Zo is op 16 juli de l’etape du Tour. Een mega-evenement wat jaarlijks zo’n 15.000 fietsers aantrekt. Jij kan er ook aan deelnemen. De etappe gaat van Briancon naar de top van de Izoard. Het is exact dezelfde etappe als de tourrenners een week later rijden. Op 19 – 20 en 21 juli is het de beurt aan de coureurs. Briancon en Embrun zijn startplaatsen en er zijn aankomsten van etappes in Serre Chevalier en op de Izoard.
    Veel spektakel in de maand juli.Een mooie gelegenheid om dit evenement eens van dichtbij mee te maken.

Gîte “La Bergerie”;

  • Facebook: Het actueel houden van deze pagina schiet er vaak bij in. Voor de laatste nieuwtjes over la Bergerie en andere zaken verwijzen we je graag naar onze Facebookpagina

    facebook_duim_like

 

 

 

 

 

 

Homewebdesign 2014